söndag 29 augusti 2010

En flotte? Verkligen?

Alltså det här med bröllop. Vi är överens om en sak, att vi inte vill ha ett traditionellt eller högtidligt bröllop. Vi vill absolut inte ha festen på ett ställe som specialiserar sig på bröllop och gör samma sak varenda helg. Där stolarna har såna där fula vita överdrag och rosetter i ryggen, utan bara roligt och avslappnat. Förresten två saker är vi överens om, J ska få göra inbjudningarna, givetvis vill han göra en liten film. Så långt allt väl.

Mindre bra är att jag tänker mig någon slags lantlig picknick med massa boule, badminton, vegetarisk grillmat och randiga sugrör. J tänker sig att han skulle vilja bygga en flotte och vill att allt ska fixas och trixas så att gästerna ska få en känsla av att vara på en felucca på Nilen. Här någonstans börjar jag ju ana att det kanske kommer att innebära en hel del kompromissande det här med att gifta sig.

Åh herregud, han började även prata om att han ville ha fjärilar som skulle släppas ut under vigseln. Jag kräktes lite i munnen och sa att det går i alla fall min gräns för vad som kan kompromissas med.

2 kommentarer:

Colombialiv sa...

Haha! Jag måste nog säga att jag gillar din idé lite mer... Lantlig picknink låter fint. Skulle jag också kunna tänka mig, synd bara att det regnar så förbenat mycket här att man aldrig kan lita på vädret.

Haren sa...

Jag kan ju bara hålla med dig såklart. Och kanske går det inte speciellt bra att lita på vädret här heller men jag drömmer lite...