fredag 30 juli 2010

Åh åh åh!

Jag har en förlovningsring redan ju. En som ligger i en låda och väntar på rätt dag. Men nu så tänker jag att den här skulle vara lite mer perfekt. Visst kan man sälja den andra?

2 kommentarer:

Underlandet sa...

Ja, visst kan man sälja! Men alltså, är inte den där ringen lite mer vigselring-stil än förlovning (den du länkade alltså)?

Haren sa...

Tror att jag blivit lite nyazeelandskadad vad det gäller hur förlovningsring och vigselring ska se ut. Här ska en förlovningsring helst ha en stor fet diamant, som i amerikat alltså. Jag vill inte ha en stor fet diamant. J tycker att det är lite pinsamt(som om att folk ska tro att han älskar mig rätt så lite), den jag redan har sportar världens kanske minsta diamant. Och så har väl folk oftast en slät vigselring här.

Hur som så har jag fått fyra ganska tunna släta guldvigselringar, en från min gammelgammelmormor, en från gammelmormor, en från mormor och en från mamma som jag ska göra till min egen vigselring. Därför gillar jag tanken att ha en återanvänd förlovningsring med. Och att den inte ska vara slät, tråkigt med två släta tror jag att jag tycker.