tisdag 11 januari 2011

En ny grej jag börjat med på sistone är att gå på barnkalas. Jag tror att jag gillar barnkalas på Nya Zeeland. Hittills har det bjudits på bubbel på alla. Även när de börjat klockan tio på förmiddagen.

Försöker just nu att ej vara en tönt och ha ångest över Trollets första kalas. Om jag börjar jämföra hennes kalas med andra ungars och gruva mig över min oförmåga att göra en tuff tårta, då har jag blivit en äkta hemmafru.

3 kommentarer:

Fröken Sverige sa...

Verkar mycket roligare att ha barnkalas på Nya Zeeland än i Sverige. Här är det fortfarande bara fiskedamm som gäller...

Har gett ett litet blogg-award till dig på min blogg. Hoppas du vill motta det :)

Josefine sa...

Barnkalas ja. Folk går ju helt bananas. Bränner kanter på papper för att det ska se ut som gamla kartor och sånt. Mycket sjukt beteende. Vi stekte korv och bjöd på glass när S.et hade kalas här också hade vi pappersduk ungarna fick rita på och sen slängde vi bara lltihopa. En gång var vi på ett barnkalas där vi vuxna fick godis och vin medan vi väntade = bästa barnkalaset ever (+ att man slapp den stela stämningen som uppstått då vi suttit med okända vuxna i väntan på att kalaset ska ta slut och diskuterat dagisköer för att vi inte kommit på nåt annat - mycket ovärt).

Haren sa...

Fröken Sverige: Man tackar! Ska försöka att ta bloggawarda vidare också vilket jag tyvärr brukar vara lite dålig på.

Miss Muffin: Alltså det finns freakin böcker att köpa om hur man fixar det perfekta barnkalaset! Med förslag på hur man genomför olika teman till perfektion. Tragiskt på något vis. Ongar vill väl ändå bara springa runt och vara vilda och äta typ just korv och glass!