söndag 16 januari 2011



Tårta OCH cupcakes aka muffins med glasyr.

Hoppas att jag får någon form av pris nu. Typ Mother of the Year.

ps. Att allt ser lite smält ut och så, det kan ju inte jag råda över. Vädret alltså, himla hett.

4 kommentarer:

egoistiska egon sa...

Skitfint jö. Och grattis till lilla trollet!

klara sa...

Grattis trollet! Och fabulous mother of the year! valdigt fina bakverk, tartan valdigt svenskinspirerad. Sjalv bakade jag drommar, kopte tarta hehe. Sag Aftershock igar, laskigt. Fina welli. Flytta inte in i pa typ 11e vaningen, det ar sa laskigt da nar det blir jordbavning. Visste inte var vi skulle ta vagen nar det hande, hua. Vilken forort ska ni bo? Vi har husdoktor pa Newtown medical centre, Katie Stevenson, urbra. Ni maste nog bo i omnejd for att fa komma dit. ev uppge mig som slakting hehe de har ju sana regler.

Haren sa...

Egon: Höhö. Tack.

Klara: Vi ska nog bo på hotell till att börja med medan vi letar på plats.Pallar ej att flyga fram och tillbaka på visningar med Trollet under armen. Folk rekommenderar olika, vissa tror att vi skulle trivas bra i Newtown och andra säger Mt Victoria. Själv vill jag gärna bo vid havet. Men efter att ha bott så himla litet och sunkigt jättelänge så är det viktigaste nog att det är hyfsad standard och relativt stort och luftigt.

Är det lätt att köra bil i Wellington?

klara sa...

Mt Vic och Newtown ligger valdigt nara, sa spelar inte sa stor roll.gillar bada. har mest bott dar omkring. havet mkt fint gillar island bay. ej latt att kora bil i welli! gatorna ar sa smala och det verkar som att man alltid maste starta i uppforsbacke...men oh well lika for alla, kansla av att folk inte e sa arga i trafiken iaf. men du behover nog inte kora bil sa ofta, manga bussar och gangavstand. bra att bo pa hotell. finns en del nybygt i newtown faktiskt kolla in!