tisdag 4 oktober 2011

Behaga alla och fan och hans brorsa

Jösses. Tror ni att det går att gifta sig utan att någon jobbig släkting ska bli sur? En av Js brorsor har nu skickat fem mejl på en dag om att vi måste flytta vårt bröllop till en annan helg, eftersom han och hans familj är på semester den helgen.

Det är ju synd. Men det är ju kanske mer jobbigt att ändra alla bokningar vi redan gjort samt berätta för alla andra att det blir ett nytt datum. Åh, jag vet att han inte kommer att släppa detta. Någonsin.

9 kommentarer:

Den där Jenny sa...

Ja, fy fasen. Alla som skulle lägga sig i. Höll på att bli galen, men man måste släppa det för man kan faktiskt inte göra alla 100% nöjda, tyvärr.

Annika sa...

Jag tycker att ni skall flytta datumet och ta det ett datum när vi skulle ha råd att packa ihop familjen och komma dit. Det tycker jag inte är för mycket begärt. Alls faktiskt.

egoistiska egon sa...

Men gud. Jag fattar inte riktigt hur man kan resonera sådär.

egoistiska egon sa...

Alltså - inte ha insikten om hur mkt som faktiskt redan är planerat i ett bröllop när datumet och inbjudan distribueras. Att det inte bara är att "flytta en helg".

Mary sa...

Han verkar tro att ni ska gifta er i trädgårn och ha en bbq á valfri eftermiddag. Får man vara så ego och uppe i sig själv?

Colombialiv sa...

Men herregud. Jamenvisst, ändra bokningar, skicka nya inbjudningar, få ALLA ANDRA gäster som avsatt just den helgen att ändra i sina planer... Tjena.

Annika sa...

Ja det tycker jag att ni skall göra. Plus öva in en dans.

Haren sa...

Åh tack för är att ni bekräftar att det inte är jag som är galen.

Linnéa i Colorado sa...

haha, det är ju helt vansinnigt! Skön stil dock, me, myself and I.