tisdag 8 november 2011

Den där om att alla sjuttiotvå gånger vi ändrat våra bröllopsplaner hade det nog bra om vi hållt oss till det gästfria bröllopet

Bridezilla in da house. På riktigt har jag blivit ganska, eh, arg två gånger de senaste dagarna angående bröllopsbestyr.

Först sjukt sur för att ingen kan skaka fram någon som spelar dragspel och folk är galna och föreslår en jazztrio istället. Putar med underläppen och ba men jag vill ha dragspel! Stampar kanske lite med foten också för att förstärka känslan.

Sen blev jag förbannad på damen som ska göra tårtan för att hon säger att den tårtan vi vill ha inte fungerar eftersom den blir för mjuk. Jag blir sur och tycker att det är väl vi som betalar och nääe, vi vill inte ha något jävla sidenband runt tårtan.

J försöker vara snäll ändå trots att jag beter mig helt galet. Och säger att om jag är Bridezilla är han Groom Kong. Herregu' jag ska gifta mig med världens finaste man med eller utan dragspel, med den pefekta tårtan eller en ful och äcklig tårta. Det är ju ändå det viktiga, att han är finast alltså.

4 kommentarer:

Kiwigirl sa...

Kolla detta Haren!
http://www.gigmasters.com/Search/Accordion-Wellington-FL.html

Kram Å

Kiwigirl sa...

Ojoj, nä det blev fel men kolla här;
http://www.accordion.co.nz/news/index.cfm

Bondhustrun sa...

Kära Bridezilla, jag har skrivit/gett (vafan heter det?) en award till dig i min blogg. Inget måste att skicka vidare. Men nu vet du!

Haren sa...

Kiwigirl:Men vad snäll du är!

Bondhustrun: Åh vad glad jag blev. Helt på riktigt. En sån dag när några flotta och fina ord gjorde jätteskillnad. Ska skicka vidare snarast.