fredag 2 mars 2012

Tänk om hon säger nej

I morgon ska vi på ett lite udda bröllop. Udda på så vis att den förhoppningsvis blivande bruden inte vet om att de ska gifta sig. Tydligen ska det hela gå till på så vis att han ska fria till henne på en plats där han har riggat upp en filmkamera så att alla gäster som samlats i ett partytält kan följa frieriet via en storbildsskärm. Sedan blir det förlovningsparty innan hon åker iväg och väljer brudklänning och blir sminkad och fixad. Därefter vigsel och middag.

Alltså, skulle ni bli lite förbannade eller bara glada om eran kärlek gjorde så?

Själv antagligen lite förbannad. Mest eftersom jag faktiskt mestadels tyckte att det var kul att planera bröllop. Fast det hade jag ju iofs inte vetat då.

7 kommentarer:

Colombialiv sa...

Förbannad... Överraskningsbröllop är inte min grej alls, sånt vill jag vara med och bestämma.

egoistiska egon sa...

Jag skulle bli sjukt stressad.

Kiwigirl sa...

Jag gillar inte överraskningar så inget för mig men å andra sidan, jag friade ju häromdagen och vi förlovade oss. Det var en överraskning för honom. Då hör det ju till saken att han "friat" till mig innan men jag aldrig riktigt svarat ordentligt. Nu vill alla veta hur vi ska gifta oss och var och vi vet verkligen inte. Jag vill ha det enkelt och med våra vänner men problemet är ju att en del är i Sverige och den andra här, så det får nog bli två (!) ceremonier. Med vigselförrättare varav den ena av dem blir den "lagliga"och den andra mer symbolisk. Någon som har erfarenhet av liknande situation? Tar tacksam emot idéer och synpunkter. Det här är ju en dag man vill fira med sina nära.

En annan Sara sa...

Iden är ju fin, men tänk om han missar att bjuda någon som hon absolut hade velat skulle komma? Det hade gjort mig jätteledsen!

CamillaL sa...

1. Jag gissar att han inte är svensk.
2. Jag hoppas att hon inte är feminist.
3. Jag skulle uppskatta handlingen som sådan, men hata att bli filmad vid ett sådant tillfälle utan att veta om det!
4. Håller tummarna för ett JA!

Annika sa...

Förbannad. Välja klänning så där snabbt. Sjukt stressande. Inte ok. Och nagellacket...hur skulle det bli med det?

Haren sa...

Annika: Haha. Precis som du inte vet exakt vilket nagellack du vill ha.

Jag måste säga att bruden tog det väldig bra. Helt chockad men ändå glad att hänga på hela grejen.