måndag 16 april 2012

Eftersom alla andra jämt frågor om fler barn så kan jag ju lika gärna spekulera lite själv

Angående att jag nedan bara naaaww bless vad gölligt och kul det hade varit om Trollet haft en lillasyster/lillebror som var bara alldeles lite yngre, cirka året. Spenderade en timma med kompis med två barn som är väldigt nära i ålder. Helt, alltså stört omöjligt om man inte är typ matematikprofessor att hålla räkningen på hur många gånger de två slog, knuffade, bet, drog varandra i håret osv. under en timma.

Nu när det ändå är försent för Trollet att få ett syskon väldigt nära i ålder tänker jag att det kanske är bättre att begåvas med fler barn när Trollet är cirka femton och kan hjälpa till med nattskiftet. Då är jag ju iofs 44.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Alla syskon bråkar mer eller mindre. Jag och min bror bråkade som sjutton och det skiljer 1 år på oss. Mina barn skiljer det nästan 4 år på och dom bråkar som f-n. Så om du väntar tills Trollet är 15 hamnar dom nog i kategorin bråkar mindre ;-)
Lycka till!

Anonym sa...

Glömde säga att mina barn har fin kontakt när dom inte bråkar, kanske 5-10 min åt gången ;-)
En underbar känsla att se kärleken mellan dom.
/Helena

Haren sa...

Vad fint! Ja men det är nog så att alla syskon bråkar. Minns att mina bröder brukade halvt slå ihjäl varandra varje dag och att jag brukade bli galen på dem en gång i minuten. Samtidigt som jag såklart kunde gått i döden för dem.