torsdag 5 april 2012

Ledset Troll

Trollet har älskat dagis sen kanske andra veckan. Men nu den här veckan har hon skakat som ett litet löv varje dag när jag hämtat henne. Hon som brukar vara så glad, lekfull och alltid framåt blir tydligen rädd för allt men speciellt en personal. Hon går i väg och gömmer sig själv och sitter och gråter. Hela dagarna. Och personalen förstår inte alls och har varje dag sagt att de tror att hon är på väg att bli sjuk. Men det har hon inte blivit.

Det har börjat sex nya barn de senaste veckorna och två ny personal, så jag kan förstå att det är många förändringar. Att det gått från ett litet dagis med tolv barn till lite stökigare med hela arton barn. Kan det vara en enskild händelse som har skrämt henne?

Men känns inte bra. J säger att hon är helt vanvettigt förtvivlad när han lämnar henne om morgonen. Och likaså blir han såklart.

Hobbypsykologianalys någon? Erfarenheter? Kan vi göra något för att vända detta så fort som möjligt?

2 kommentarer:

CECILIA sa...

Nej men fy så hemskt, stackars stackars liten. Har tyvärr ingen hobbypsykoanalys att ge, men det känns ju definitivt som om något har hänt, något mer än nya barn och fröknar... Tänk om de ändå kunde prata ordentligt och berätta. Kan det vara ett större barn som slagit/skrämt henne?

Annika sa...

Har ni ngn möjlighet att vara med någon dag på dagis. Då kanske ni får en känsla av vad det kan vara?
Gud vad jobbigt.