måndag 2 april 2012

Trollet update

Utan någon som helst konkurrens de bäst spenderade pengarna någonsin. En scooter(sparkcykel på svenska kanske?) till Trollskrället. Rekommenderar till alla som har en unge som tycker att vagn är för bebisar men samtidigt vägrar att gå mer än fyra steg för att sedan rulla runt på marken och skrika maaaaamma bäääääära! Jag trodde att hon var för liten men hon svischar fram nästan läskigt fort. Kan dock ej styra så väldigt bra. Litet obs så. Men ändå, vi kan promenera ihop igen.

Och det lilla havregrynet har börjat prata lite mer också. Och det är så roligt hur hon blanda tre språk i en mening. Och ibland två språk i ett ord. När vi går till badhuset säger hon Astjid swimmar. Och vissa ord är som helt fel. I går hade hon på sig sin favoritklänning, en flott sak i lila plysch. Hon klappade på klänningen och Astjid fin kanin. Och jag klänning. Hon kanin.

I helgen begick hon dessutom biopremiär. Kunde inte tro att det var sant när hon satt stilla genom en hel film. Efteråt helt lyrisk.

Sen har hon börjat göra vissa saker som är mer kanske oundvikliga men lite tråkiga. Som att plocka upp pinnar och leka att det är en pistol och säga pang, pang. Alltså alla barn gör det, det är sånt de plockar upp från äldre kids på dagis antar jag. Men ändå. Usch.

Så att ni vet.

Inga kommentarer: