torsdag 14 juni 2012

Ingen av de trettiotvå klänningarna jag redan har är det minsta rätt

Jag vill köpa en helt fantastisk klänning till en flashig fest jag ska på nästa månad. Där kommer det finnas en massa kändisar. Och sånt gillar ju jag. Planerar att genera J dömycket genom att gå fram till diverse micket berömt folk och be om att bli fotad med och så. Kanske skrika I have to have a photo of you and me for my blog. (obs ljug, det ska jag inte göra.) Och då måste jag ju vara snygg. Alltså jag ska inte vara filmpremiärsnygg men det ska ändå vara snyggare/flottare än en middag-och-drink-på-stan-en-lördag-klänning tänker jag mig. Eftersom de enda kläderna i det här landet som är snygga kostar en månadslön eller så tänker jag mig att jag ska försöka mig på att beställa något på the big bad internetz. Jag har fantastiskt nog aldrig köpt kläder på nätet. Konstigt va. Och cirka den enda sidan jag vet är asos. Kan någon tipsa om något annat?

Min stil är typ absolut ej sexigt eller kortkort. Gillar fina skärningar och någon lite rolig detalj. Eller ett crazy mönster. Fast ja, ja tips om bra sidor var det. Tänker att det nog är bäst att beställa två klänningar ifall en är ful på osv. osv. Kanske båda är fula.

Det är rätt pinsamt att jag har ett så stillsamt liv i vanliga fall att jag är så här helt onormalt peppad på en fest tre veckor i förväg. Men hallå vi ska ha barnvakt och sova på hotell och hela baletten. Så väldigt peppad.

Åh herre jag måste nog faktiskt köpa ett par nya skor också som är liksom vinterfestliga. Synd. Verkligen.

7 kommentarer:

klara sa...

Åh peppen! Alltså, tror ej jag har kommenterat här på sjukt länge. Tror ej jag gratulerade till ert fantastiska giftermål: Grattis!!! Vet inte vilka sidor som shippar till NZ, men tror topshop gör det nuförtin. Slut på tips. Jo ett tipps till, Spotify finns ju i NZ nu! Return till Welli är på gång, jobb etc faller lite på plats. Samt en liten visit tillbaka innan flytt (mest min plan, ej Ds, så kanske bara jag hehe). Så en kaffe på mojo då?

Genucentrisk sa...

kanske?: http://uk.monsoon.co.uk/view/category/uk_catalog/mon_1,mon_1.2

Haren sa...

Klara: Ja kom tillbaka hit! När satsar ni på? Givetvis kaffe. Alltid kaffe.

Genucentrisk: Asbra tips har hittat flera fina. Tack!

klara sa...

Alltså, eftersom numera seriösa och barn etc, så krävs lite planering. Lite ovant. Så semester kanske i februari, med inslag av fix för flytt. Sedan hoppas vi flytt slutet av nästa år Och sorgen med denna mkt permanenta flytt på många år bla bla bla. ja du förstår. Blir ni kvar i Welli?

CECILIA sa...

Gud så spännande! Du måste såklart vara smashing, kolla Net-a-Porter och My-Wardrobe.com. Och boka in sminkning på typ Mac, för $100 får du en festsminkning samt produkter för alla pengarna. En snygg liten clutch måste du nog också köpa!

Haren sa...

Klara: Det låter bra det. Se till att höra av dig när ni/du kommer.

Cecilia: Oj vad mycket snygga klänningar det finns. Oj, oj, oj. Och jag måste definitivt köpa en liten clutch. Och ett nytt halsband med kom jag just på. *klicketiklick ansöker om ett kreditkort*

Josefine sa...

Ja alltså det låter ju skitkul! Jag hade också peppat i minst tre veckor innan. KÄnns som att jag lever sover andas dygnet runt i mjuka kläder. KÄnner mig mycket sällan riktigt snyggt klädd. Har typ tappat bort mitt sinne för vad jag passar i/känner mig snygg i sen vi fick barn. Har blivit lat +har inte så ofta anledning att verkligen dra på ordentligt med kläder skor och smink. Men när man får göra det! Så jävla jävla skönt och roligt!