måndag 30 juli 2012

Update

Hemma igen från Melbourne. Och klagar på i-landsproblem som att inte längre ha en diskmaskin och att vår tv som vi alldeles nyss köpt krånglar som bara den såhär i OS-tider.

Resan gav mig en hel del sol på näsan. Många kaffe på parkbänk och en hel del sena kvällar med vin och pratpratpratprat. Men kanske min mest prövande vecka hittills som förälder. Det här med trots verkar fungera så att jag tycker att nu har det blivit mycket bättre, för att raskt bli trots upphöjt i tio. Och svettmustaschen av att försöka hålla koll på henne på flygplatsen. Hon rymde iväg i alla köer och hade kanske tjugofem sammanbrott. En gång tappade jag det helt och väste om inte du skärper dig nu så tar jag planet utan dig. Sjukt pedagogiskt.

Oj nu kom min man hem med goda nyheter gällande hans jobb. Så nu ska vi fira med vin. Alltså jag som skulle sluta med vin och kaffe och socker. I morgon?

1 kommentar:

Colombialiv sa...

Det är nog helt omöjligt att vara pedagogisk jämt, särskilt i stressade situationer. Men spännande med goda jobbnyheter, hurra!