fredag 21 december 2012

2012

Tar jullov i en vecka nu. Välförtjänt känner jag.

Detta året alltså. Jäkligt bra på vissa sätt. Gifte mig med världens finaste. Sa upp mig och fick ett nytt och jätteroligt jobb. Trollet som gör mig glad varje dag.

Lite jobbigt eftersom min man spenderat i snitt 70 h/vecka på jobb och jag inte direkt gillar att dra det tunga hemmalasset till största delen själv. Detta kommande år provar vi matkasse och att betala för städ. Det andra jobbiga har ju varit det som jag anade redan förra året. Att här blir det inga mer barn gjorda som det verkar. Har tid på fertilitetsklinik i början av nästa år, så förhoppningsvis blir det en bra nystart. Har fått nog av att deppa över det.

Ska åka och lämna julklappar till Trollets lärare nu pga fjäskis. Har varit med Trollet till BVC i dag och fått remiss till talpedagog och hörseltest (Trollet har talsvårigheter men det blir nästan komiskt då hon blir akut blyg vid möte med nya vuxna och bara utstöter grottmänniskoljud och som verkar lite, eh, efter). Hennes öron, det är också något jag önskar löser sig nästa år.

2013 åker vi även till Sverige i maj. Det ska bli årets höjdpunkt. Tre år sedan mina fötter nuddade svensk mark. Det är för länge.

5 kommentarer:

egoistiska egon sa...

Åh. det känns som att ni haft ett tufft år. Hoppas ni får njuta av ledigheten och att saker och ting ordnar sig 2013. Kram!

Haren sa...

God Jul Egon! 2013 kommer att bli ett bra år, det bara vet man.

Annika sa...

Vi längtar såååååååå efter er.

Colombialiv sa...

Hoppas att 2013 blir tusen gånger bättre! Håller tummarna för den där fertilitetskliniken.

Men talet, lär sig inte Trollet tre språk? Då är det väl inte så konstigt att hon är sen, flerspråkiga barn är väl oftast senare med språket?

Haren sa...

Colombialiv: Det är inte alls konstigt att hon är lite sen med språket, det är mer att hon pratar väldigt otydligt. Jag och J kan förstå henne ganska mycket men ingen annan. Vilket jag är helt övertygad om har att göra med hennes öronproblem.

Och yes! 2013! Då jäklar! Gott nytt år fina du!