tisdag 12 februari 2013

Tuesday

Universum jag undrar så:

1. Varför går tiden minst dubbelt så fort på helgen?

2. Varför är det helt givet att ens barn blir sjuk så fort nu var det allt längesedan hon var sjuk trillat ur munnen.

3. Hur huuuur gör en för att få en treåring att använda en astmainhalator? Har varit till läkaren två gånger senaste dygnet. Har ej sovit många minuter i natt om en säger.

Men jag hittade världens smartaste recept för att snabbt, enkelt och nyttigt baka något tillsammans med kids. Trollet gjorde själv med hjälp av hejjarop från mig men var inte så pigg på att smaka pga sjukma. Blev ganska gött. Hade blivit göttigare med choklad. Men jag försöker skippa socker just nu. Det är svårt. 

Annars är det mest upphetsande som hänt i dag att vi fick besök av ett gäng Jehovas, vilket fick Trollet att lämna sin post på soffan för att komma ut i hallen och skrika GO AWAY. Det fungerade.

2 kommentarer:

Bondhustrun sa...

Alltså en vanlig inhalator funkar ju inte? Har ni fått nån nebunette? En sån där metalltub. Googla! //förkylningsastmaproffsmamma
Och i övrigt: stor kram. Tänker och läser men är dålig på att kommentera.

Haren sa...

ja, vi har fått en plastgrej som liknar den. fungerar dock ej, då barnet vägrar att den ska få komma i närheten av henne. fungerar ju ej att brotta ner och tvinga heller eftersom det ändå är beroende av att ongen ska andas in det flera gånger. dock fungerar det med masken (nebuliser på engelska) som man får ha på sig tio minuter i taget hos doktorn. Ingen aning om varför det går bra. Men tror att då har hon varit så medtagen att hon inte orkar fajtas. Men det ska ju inte bli så illa ju! Och skulle inte bli om det fungerade med inhalatorn.

Och en stor fet kram tillbaka till dig.