tisdag 4 juni 2013

Åh Sverige jag saknar dig lite, lite, lite

                 Kanske vill jag bo i Sverige igen. Ett tag kanske. Får man det?

4 kommentarer:

CECILIA sa...

Innan du tar det beslutet så tycker jag att du ska testa att vara där en månad mitt i vintern. Fi fan alltså. Sjukt mycket kläder som ständigt ska av och på, vantar som tappas, ungar som klättrar på väggarna för att det är för kallt att gå ut osv i all oändlighet. När vi var hemma i vintras kände jag direkt att i detta land vill jag ej bo med små barn.

Haren sa...

Asså detta kan du ha helt sjukt rätt i. Efter att ha genomlevt EN kall och jävlig dag här i dag, så vill jag inte ha vinter mer. Och då är ju vintern här mer som en svensk höst och ganska kort...

Anonym sa...

Jag kan bara hålla med Cecilia. Vi kom till Sverige i februari och hade med andra ord en förhållandevis kort vinter men ändå kändes det som vi frös i en hel jäkla evighet och mörkret och snön verkade aldrig vilja ge upp. Fast nu är det sommar och alldeles himla underbart och plötsligt planerar jag för en permanent flytt. Men jag är seriöst tveksam över om jag verkligen skulle klara av att bo här året om igen, efter 7 år utomlands så glömmer man hur man överlever vintrar som varar i ett halvår.

Colombialiv sa...

Jag också!