lördag 12 maj 2007

Otur i turen

När kontot säger 47,50 kr. Då är jag ändå lite glad att jag har vänner som jobbar som festfixare. Så jag tar på mig högklackat och klänning. Dricker så mycket gratis rosé och bubbel jag bara kan. Äter snittar. Ler stort och låtsas att jag smälter in och är glad. Får lite nya kontakter för jobbmöjligheter och det är bra.

Lite full blir jag. Prisutdelning. Jag vinner första pris. Jag har aldrig vunnit något i hela mitt liv, i alla fall inget som haft med ren och skär tur att göra i en utlottning. Jag blir glad och lite generad och måste gå upp på en scen. 5000 kr på en salong till behandlingar är priset säger dom. Jag dör nästan av lycka. Tänker på massage och ansiktsbehandlingar och pedikyr och manikyr och inte klippa håret själv.

Kollektivtrafik hem och rotar i goodiebagen och älskar gratissaker. Öppnar mitt kuvert som jag fick som pris. Till min stora fasa läser jag:
Presentkort till ett värde av en hårförlängning

Hårförlängning.... Ursäkta mig men vem mer än min mamma har gjort det de senaste fem åren? Dessutom har jag redan riktigt riktigt långt hår. Imorgon är det jag som ringer och bönar och ber om att få något annat vad som helst faktiskt för presentkortet.

4 kommentarer:

Å sa...

Grattis! Vad var det du hade gjort/skrivit? Och när det gäller presentkortet - om de vägrar ändra sig så sälj det på blocket...

Haren sa...

Åh nu hade jag formulerat mig lite illa. Skyller på att jag var aningen berusad när jag skrev inlägget. Jag hade absolut inte gjort något för att vinna den lustiga hårförlängningen mer än att svara på några frågor och bli dragen som vinnare. Hade egentligen inte ett smack på tillställningen att göra om det inte varit för att en vän fixat den

Men Blocket där sa du nåt!

Å sa...

Äh, att vinna är ändå en ära! Och du svarade ju rätt på frågorna! Grattis igen!

maza sa...

Tänkte säga samma sak som å:et. Blocket eller nåt. Grattis till vinsten iaf. Det är härligt att vinna!