onsdag 15 september 2010

Gött mos

Jag duger. Riktigt bra till och med tydligen.

Nu är det inte alls så att jag vet hur mycket uppdrag jag kommer bli tilldelad men de kommer att komma och förhoppningsvis bli fler och fler. Men det spelar ingen roll, att tjäna några egna pengar räcker långt. Att ta datorn och promenera i väg till ett fik och ba tja hejdå jag går och jobbar nu. Möcke bra känsla. Inte riktigt Kvinna i Karriären men i alla fall inte Helt Arbetslös Kvinna.

10 kommentarer:

Colombialiv sa...

HURRA! Grattis och hipp hipp! Så himla värd det är du! KIK!

Haren sa...

Men sank you!

SARA sa...

Grattis! Duktiga du!

Li sa...

Grattis, va härligt

Klara sa...

Grattis!!! Vilken tidskrift (?) är det du ska skriva för? En NZlänsk? Började jobba i måndags. Tre dagar denna vecka. Trodde jag skulle sakna A helt fruktansvärt, men det kändes så trevligt att arbeta. Vuxet. Och att gå upp i ottan är efter bebis inte alls nämnvärt jobbigt... Förvånades över hur snabbt jag kunde göra mig iordning på morgonen...och kunde äta lunch i fred. Och kaffekostnaderna lär ju drastiskt sjunka. Kaffe at work.mmm.

Atatar sa...

Heja dig! Det är så jäkla viktigt för självkänslan det där med egna pengar.

Jenny sa...

Jej! You can do it! Vill också sitta på fik och jobba. På kontor är döden!

Å sa...

Grattis!!!

Haren sa...

Tack alla ni fina. Är gla!

Klara: Bra att det gick fint att börja jobba, tror att man kommer till något slags läge när det är gött att komma ur bebisbubblan. Och jobbet är för ett svenskt företag som översättare. Vill verkligen komma igång med frilansandet som skribent ordentligt med. Just nu passar det dock bra med något där jag inte behöver jaga jobben utan får de tilldelade pga att jag inte har så mycket tid. Men mamma kommer hit och passar Trollet i ett halvår och då jäklar ska det jobbas, så att jag får någon uppfattning om hur mycket vi behöver och har råd att ha henne på dagis.

anydaynow sa...

Hurra! Grattis!