torsdag 16 september 2010

Det blir ingen panter här inte

I morgon fyller J trettio jäkla år. I bland känns det som att det bara var en sekund sedan vi träffades den där stekheta sommaren i Tallinn, då det rann så jäkla mycket vodka i allas ådror. Då var vi tjugofem och absolut inte oförstörda men defenitivt yngre.

J hade rymt från sitt jobb inom tråkfinans som han hatade och funderade på vad han ville med livet. Där i Tallinn alltså, där funderade han. Och sa att när han fyllde trettio så ville han ha ett sketastort party med massa vodka och så ville han gå längs en lång röd matta med en panter i diamantkoppel(alltså eventuellt hade han väl druckit sketamycket vodka när han sa det här). Och så ville han jobba med film och teve.

I morgon, då kommer han att workshoppa sin egen kortfilm och klippa en musikvideo. För att sedan gå på simlektion med sin knubbiga trollunge. Och åka till stillsamt bed and breakfast och äta trettioårsmiddag med mig och sagda trollunge.

Det hade vi nog inte kunnat tro den där stekheta sommaren, att det var så här allt skulle bli. Och jag, jag hoppas att han lever tills vi är hundra. Minst!

1 kommentar:

Underlandet sa...

Grattis på födelsedagen, J!