fredag 12 november 2010

Naket

Kanske som ett tecken på viss ångest över att jag lite grann lämnade ut, inte mig själv, utan mina föräldrar nedan, så har jag drömt om bloggen hela natten. Att jag råkade lägga in en nakenbild på mig själv.

Tro mig, det finns inga bilder av mig av den karaktären som bilden i drömmen men ångesten i drömmen var närmast obeskrivlig.

6 kommentarer:

Jenny sa...

Jag skulle tycka att det var skitsköj om det låg en nakenbild på dig här. Men jag förstår att det inte skulle vara lika kul för dig.

Jenny sa...

Så här skulle jag vara: höhöhöHÖHÖHÖH! Sen skulle jag ha något att prata med mina bokklubbsvänner om!

Haren sa...

Ja det skulle ju i alla fall vara otippat och ha den så kallade chockfaktorn. Och tänk så många läsare jag skulle få! Hehe. Men jag tror att det eventuellt skulle kunna få effekten att ingen någonsin skulle våga klicka in på den här bloggen igen. Kortet i drömmen var helnaket på alla fyra med en tomteluva på huvudet och sånt himla kåtansikte. Himla klyschigt. (ev har jag även ångest inför den stundande julen?)

Jenny sa...

Hahahaha! Åh, kan du åtminstone ge J ett sådant i julklapp? Snälla?

Haren sa...

Åh, jag kan inte ens föreställa mig hur FÖRVÅNAD han skulle bli. Ska genast ringa en sån där studiofotograf som tar glamourbilder! (kanske eventuellt inte)

Underlandet sa...

HAHAHAHAHAHAHAHAAAAA! Åh, nu får jag inte bort den synen. Tomteluva, dessutom.

Så jävla roligt. I teorin, alltså. Har fått nakenbilder av mig själv utlagda på internet. Inte lika roligt i praktiken.