fredag 11 februari 2011

Vi har ju hattat som galningar med det här med giftemålet. Först visste vi inte vad vi ville, något litet, kanske på en något exotiskt plats. Sen blev vi helt galna och tänkte att fasiken en enda gång ska vi göra detta, nu gör vi det med parad och dans och lyktor och varenda kotte som vi känner. Och det berättade vi för alla. När och var.

Eh, nu har vi ångrat oss igen. Vi vill inte spendera så mycket pengar på en enda dag. Vill inte alla ska se oss. Vill bara att vi ska vara gifta. Så nu tänker vi en kort semester någonstans mycket bekvämt, ingen planering överhuvudtaget och bara görat.

Båda så nedrans lättade när vi vågade erkänna att vi ångrat oss.

3 kommentarer:

Hanna sa...

Det var så jävla romantiskt när vi gifte oss och det bara var han och jag (och helt okända personer som vittnen). Sen hade vi visserligen en fest men den var väldigt opretto.

Underlandet sa...

Ah! Tänker ibland att vi ocksa borde göra sa. Men nu gör vi det budget och pa vart sätt med inbjudna. Det blir ocksa bra. Men pengarna! Angest!

Miss Muffin sa...

Det låter både skönt och sjukt romantiskt tycker jag! När jag läste om Hannas bröllop blev jag nästan giftassugen själv och det blir jag inte ofta.