fredag 8 april 2011

Äntligen fredag

Sen vi flyttade ner hit har jag inte spenderat en enda kväll i Wellington utanför hemmets väggar. Hur sad? När J kommer hem vid nio så är det ju inte så att jag slänger mig iväg för att gå på bio eller sitta själv på en bar. Nä mer så att jag går och lägger mig då. Hade han slutat vid femtiden hade mitt liv säkert varit lite mer fyllt av action. Men ikväll då ska vi ut och dricka vin och vara sociala. Känner mig nästan nervös.

I går när jag var inne i Trollets rum och kollade att hon verkligen somnat vid kvart i åtta eller så, då märkte jag hur lamporna i badrummet helt plötsligt tändes och släcktes. Åh nej, en mördare/våldtäktsman/inbrottstjuv har kommit på besök och testar badrumslamporna tänkte jag då och slängde mig modigt under Trollet spjälsäng. När jag hade legat där i ungefär tio minuter hörde jag micron plinga från köket. Oj, mördaren/våldtäktsmannen/inbrottstjuven är hungrig. Sen kom jag på att kanske kanske kanske J hade kommit hem tidigt från jobbet och inte kom in och sa något eftersom han trodde att jag fortfarande höll på och lägga Trollet. Haaallååå pep jag ner för trappan. Ja, hallå? pep J tillbaka. Kanske ska börja låsa dörren på kvällarna va.

För övrigt går det att vinna motsvarande 200 miljoner på lotto här i helgen. Det vore ju onekligen bra om just jag kunde vinna dessa 200 miljoner. Då kunde jag till exemepel starta mitt eget företag. Eller köpa en skrivarstuga och skriva böcker resten av livet tills en enda blev utgiven.

Jo men sårå ungefär det händer här.

3 kommentarer:

Annika i Colombia sa...

Hahaha, det är väldigt roligt att föreställa dig där under Trollets spjälsäng...

Emmy sa...

hah! hoppas att hon gillar halsbandet. annars vet jag minst två alternativa mottagare ;)

Haren sa...

Annika: Jo det var nog en syn.

Emmy: Tycker du att jag ska fråga om hon kanske hatar det så att jag kan ta tillbaka det? Äsch det var ju ganska billigt, kanske måste köpa ett till mig själv. Synd att du precis fyllde år dårå...