fredag 22 april 2011

Så här mycket led nog inte ens den där Jesus

Här på andra sidan jorden är det långfredag. På långfredagen ska man lida och ha tråkigt för att visa sympati för han den där Jesus och hans lidande på korset. Och som jag lider. Trollet vaknade klockan fem kombinerat med insikten om att jag glömde köpa kaffe i går. Huvudet lider. Bankbankbank. Här på andra sidan jorden går de även hårt in för att det ska vara tråkigt och allt är stängt. Förutom bensinstationer tror jag, planen är nu att köra tills jag hittar en bensinstation med kaffemaskin.

J försöker vara positivt och ba men är inte detta ett utmärkt tillfälle att försöka komma ur ditt galna kaffeberoende.

Svaret är enkelt. Nej!

Gla' pösk på er!

6 kommentarer:

Underlandet sa...

Samma här. Alltså vad är dealen med att ALLT i en miljonstad ska stänga ner?

Emmy sa...

det är tydligen OLAGLIGT för de flesta affärer att ha öppet idag ?!?

Haren sa...

Konstigt va? Men jag blev väldigt förvånad över vad som ansågs vara nödvändig service, KFC, Fish n' chips shopen, videoaffärn? Men gla' oxå för jag kunde hitta massa öppna kaffeställen. Men om KFC får vara öppet, då kan jag inte fatta varför det är förbjudet för mataffären att vara det.

Emmy sa...

hum nej, det är ju lite skumt. fiskaffärerna måste ju få ha öppet, vi har ju pratat om det där med fisk på fredagen. men kyckling?

Haren sa...

Asså JC skulle nog inte vara så impad över KFC. Icke.

Ewa sa...

Jag höll på att bli sinnessjuk. Jag hade ju fanimig glömt att handla mat. Fick äta kokade ägg med kaviar och knäckebröd och sen leta upp en hamburgare. Så sjukt onödigt!