tisdag 31 maj 2011

Va inte så vek kroppen

Tillbringade halva gårdagen och största delen av natten på akuten efter en helt galen astmaattack. Astma alltså, helt töntig och onödig sjukdom. Hallå kroppen! Att andas är ganska grundläggande. Sluta lattja med min andning.

Nu har jag fått massa tuff medicin och ska aldrig mer slarva med min "action plan".

6 kommentarer:

klara sa...

Oh welli hospital? Min kara gamla arbetsplats! Hua for dig dock, gick det bra? Och haller tummarna hart for provjobb, beratta mer, hurda lustigt?

Haren sa...

Hehe, tror det är bäst att inte berätta något mer om jobbet förrän det eventuellt är mitt. Welli hospital, hoppas att du inte jobbade på akuten? Det var ett riktigt madhouse, fast alla som jobbade där var jättefina och rara. Och allt gick bra med mig såklart. Är du sjuksköterska eller läkare? Jag känner två stycken svenska sjuksköterskor med småtjejer cirka i Trollets ålder. Vi kan ha värsta klubben när ni flyttar tillbaka. Förutom att jag inte är sjuksköterska då.

klara sa...

Nämen känner du två svenska ssk, i welli? Aldrig stött på ngn, fast hade många fina kollegor från alla världen hörn.ej sverige..verkade ju som att nursing council aldrig hade stött på ngn svensk förut, himla svårt att bli legitimerad då... Vad kul! Ja, pepp pepp på tillbakaflytt. Absolut vilken klubb!

CECILIA sa...

Shit vad läskigt. Låt bli att slarva!

Haren sa...

Klara: Ja, hela två stycken! Fast de är nästan lika nya som mig här. Så bara en har hunnit fixa sitt leg. Verkar ju vara urmeckigt. Klubb är kul. Som en svensk förskola för kidsen.

Cecilia: Inte slarva mera.

klara sa...

åh om hon vill ha hjälp med jobb eller så säg bara till! Ja svensk förskola vore grymt!