fredag 20 maj 2011

When you walk through the garden, You gotta watch your back

Är lite sådär älskalivetaktig i dag. Trollet har varit glad hos dagmamman två dagar på raken, jag har jobbat duktigt, det är rent hemma, det är fredagskväll och J ska vara ledig både lördag och söndag.

Det enda mycket jobbiga är att vi ska se sista avsnittet av The Wire i kväll. Är det normalt att ha ångest över en tv-serie. Vi hade sparat femte säsongen i många månader för att vi inte vill att det ska vara slut men nu sträckkollat hela veckan. Hoppas att ingen mer dör i sista avsnittet. Alla mina favvogoodbadguys dör ju hela tiden. Bubbles kan ej dö. Okej. Fast han har väl alltid varit bara good iofs. Den enda som kan få dö är Snoop. Snoop är sjukt läskig.

En av mina kompisar döpte sin son efter Bodie i The Wire. Kul va. Ba ja lilla gubben du är döpt efter en knarklangare med gott hjärta i en tv-serie. Hon skämtar om att döpa en eventuell andra son till McNulty. Hoppas hon skämtar. Går ej att döpa sitt barn efter svinig alkis med eventuellt gott hjärta innerst inne. Plus inte snyggt namn.

Inga kommentarer: