måndag 17 oktober 2011

Kan inte ångra mig nu va?

Folk har börjat höra av sig och berätta att de har bokat flygbiljetter till vårt bröllop. Hela vägen från Sverige, Frankrike och Australien. Då känns det lite iiiiiih i magen faktiskt. Att vi kan ju inte direkt ångra oss nu.

Det dumma är dock att jag lite grann känner att när folk betalat så mycket pengar för att ta sig hela vägen dit, då känner jag på något sätt att det måste vara lite mer av en PRODUCTION än vad vi kanske egentligen tänkt oss. Value for money så att säga.

Vilket jag vet är ett sjukt sätt att tänka, för folk kommer ju hela vägen dit för att de gärna vill dela den dagen med oss. Så så.

3 kommentarer:

Colombialiv sa...

Precis. Tänk inte på att leva upp till förväntningar (fast det är svårt, folk kom ju hela vägen till Colombia också och det gjorde mig lite extra nervös). Det kommer att bli fantastiskt och alla kommer att älska det för att det är NI som gifter er. Inte för en massa produktion.

Kram!

Haren sa...

Tack! Alltså jag hade ingen ANING om att jag skulle bli så stressad och nervig av att planera bröllop. Tror att det mycket är för att jag verkligen är en sådan person som får panik om alla inte har kul osv och j är likadan. Samtidigt som vi absolut inte vill göra massa saker för att man SKA det. Ja men jag är säker på att du förstår precis.

CECILIA sa...

Vi hade lite samma fast vi gifte oss i Sverige, och det finns massor av saker man kan göra som inte kostar så mkt/tar så mkt tid. Vi hade tredagarsbröllop tex, vilket var grymt. Drinkar kvällen innan på en uteservering, köpte in några flaskor bubbel som fick räcka så länge det räckte och sedan fick folk köpa själva. Det roliga var att folk blev 'kompisar' kvällen innan (ie drinkin buddies) och på själva bröllopet blev det roligare för det var inte stelt alls. Dagen efter hade vi en brunch där vi bad alla som inte varit involverade i bröllopsplaneringen att ta med lite olika sallader och pajer och så köpte vi färskt bröd. Supertrevligt att träffas dagen efter, positiv debriefing!