onsdag 2 november 2011

Min hy är sämst i kommun sa hon. Nästan.

Brutal ärlighet eller kanske att trycka ner kunden i skorna. Fungerar bra om man säljer hudvårdsprodukter tror jag.

Gick och gjorde en liten behandling dels för att pigga upp min trötta fulhet. Men också för att min hy har blivit helt galen sedan jag började gå upp innan gryningen.

Och ja. Jag köpte helt sjukt mycket produkter. Eftersom hon upprepade en miljon gånger att jag VERKLIGEN behövde exfoliate och att min hud var very unclean.

Måste rycka upp mig ur fulhetsträsket. Har aldrig riktigt fattat hur andra orkar/hinner sminka sig vareviga dag, plocka ögonbryn, ha fina naglar och fixat hår. Själv ser jag alltid ut som att jag nyss rullat ur sängen. Och avundas alla som ser helt polerade ut.

7 kommentarer:

Anna sa...

Då vill jag ge dig ett litet tips - vet förstås inte om detta märket står att finna i NZ men det gör det säkert. Jag har världens känsligaste och på alla vis sämsta hy och har provat allt - äntligen hittat nåt som funkar ok - Avene. Ett franskt märke. Den hud-specialist jag träffar nu sa också nåt i stil med stans sämsta hy men med lite tur kommer jag inte att se gammal ut när jag är 40... haha

Haren sa...

Tack för tips. Jag ska prova det jag köpt nu och sedan prova något annat om jag inte blir nöjd. Avene - noterat. Tack, tack.

Kiwigirl sa...

Äsch, jag jobbade med ett hudvårdsföretag för ett par år sedan, som PR-konsult. Mycket fina (dyra) produkter men vad de själva "erkände" kan man i princip använda vilken billiga dag/natt-kräm so helst. Det enda man enligt dem ska investera i är ett "serum". Dyra men bra. Lägg pengar på det och använd sedan vanligt billigt Loréal typ som dag/nattkräm. Se till och få sova och drick mycket vatten - så räcker det. Och akta dig för solen;-)

Kiwigirl sa...

Och du, vad tror du om den här Bio-Oil som alla kiwis verkar älska? Tycker den är ganska fet men kanske är det något att boosta sig med, innan läggdags?

CECILIA sa...

Värsta billiga o enkla supertipset som jag precis blivit besatt av: aspirinmask Googla Quetzala aspirinmask, hon gör den hela tiden, och på ricko blir hyn som en barnrumpa av den. Och kostar typ ingen. Jag kör två pulvriserade Dispirin, en gnutta vatten och lite honung och låter sitta i 20 min. Nästan för bra för att vara sant...

Josefine sa...

Huden ja. Hatar den. Min krånglar när jag ska ha mens och när jag är väldigt stressad. Nu har jag fått små utslag runt ögonen. Snart skiter jag i mitt jävla ansikte alltså.

Haren sa...

Kiwigirl: Men så får du inte säga när jag just köpt jättedyra produkter. Det som kanske är för delen med att köpa dyrt är att jag tror på det mer och slarvar mindre med att använda? Och Bio-Oil har jag inte provat, trodde bara att det var en olja mot stretchmarks... hihi.

Cecilia: Jag ska genast prova! Bara köpa aspirin först.

Josefine: Men jag vet ibland kan jag bara känna att det vore sjukt skönt att kunna gå hemifrån utan ansiktet. Eller göra rånarhuva väldigt modernt.