tisdag 13 december 2011

Och nu känner jag mig elak också. Som skrev det nedan.

Borde som sagt sova och vakna på det där folk kallar rätt sida. När man vaknat på rätt sida är man säkert både smal, snygg, snäll, rolig, sval och förstående.

3 kommentarer:

Elisabeth sa...

Ibland är det bara skönt att få vräka ur sej lite,sen kan man gå vidare..har också en man som var på turne jämt när barnen var små.Han kunde aldrig komma hem vid nödläge och allt måste anpassas till hans gig.Det var fördjävligt ibland men bara att gilla läget.Jag skaffade en tjej som barnvaktade ibland så jag inte var helt fjättrad vid hemmet ;-)Så det kan ju vara så där med vissa jobb,det går helt enkelt inte att vara hemma.Så va bra att ni får vardagslivet att fungera så pass bra som ni får..Och,kanske ni kan ta bröllopsresan senare..

egoistiska egon sa...

Du är inte elak. Men varför kan han inte berätta på sitt jobb som det är? Man gifter sig ju bara en gång.

Haren sa...

Elisabeth: Det är planen, en längre bröllopsresa om något år. Och tack för att du berättade hur du hade det.

Egon: Sant det. Ja, det är lite svårt att förklara men J är en så extremt privat person. Han gillar inte att dela med sig av sitt privatliv till jobbarkompisar. Jag är ju ungefär världens minst privata, så jag har svårt att förstå det. Alls. Det är ju inte något konstigt eller pinsamt att berätta att man ska gifta sig.