måndag 2 juli 2012

Det gjorde bara så väldigt lite ont

Akupunktur alltså. Känner mig lite allmänt tveksam till damens halvflummiga diagnoser om mitt blod och njurar osv osv. I största allmänhet verkade hon helt senil och frågade samma saker och berättade samma historier upprepade gånger. Och det var ju inte så förtroendeingivande. Men jag har mått helt vansinnig bra i flera dagar efter första behandlingen. Inte var det speciellt läskigt heller.

Plus att jag dessutom inbillade mig att min rynkpanna blev lite botoxad och allmänt mindre rynkig de första två dagarna efteråt. Bara det gjorde det lite värt det.

Sen var hon lite sträng och elak och FÖRBJÖD mig att dricka kaffe om jag menade allvar med att jag verkligen, verkligen vill bli gravid. Insert asgarv. Jag har inte sovit en hel natt på två och ett halvt år. Jag måste dricka kaffe för att överleva.

5 kommentarer:

Bondhustrun sa...

Åh. Jag är så himla dålig på att kommentera sen jag började läsa bloggar nästan bara i mobilen. Men jag läser dig JÄMT och tänker på dig ofta och särskilt nu, jag håller tummarna stenhårt för att akupunkturen funkar.
Kram! Jag önskar jag kunde bjuda hem dig på fika och fick prata lite. Det tror jag vore fint.

Haren sa...

Åh, jag tror att vi hade haft kanske den totalt urtrevligaste fikastunden.

Colombialiv sa...

Hoppas hoppas hoppas att det går. Apropå det där med kaffe var det en artikel om det i DN idag. Har tydligen inverkan (fast mer än 3 koppar om dan). Men å andra sidan känns det som att allt påverkar åt ett eller annat håll och så kan man ju inte hålla på och noja.

Haren sa...

Jag vet ju med såklart att det inte är bra att dricka en massa kaffe. Försöker att dricka en kopp på morgonen bara. Men precis som du säger så påverkar ju allt på ett eller annat sätt, eller så sägs det iaf. Lite på samma sätt som att man får cancer av allt. Och jag har ju sjukt svårt att tro att jag inte blir med barn enbart för att jag inte dricker kaffe...

klara sa...

Ja det är tur att kaffe inte påverkar fertiliteten, och tre koppar kaffe är lite av standardrådgivning (som när man är preggo). Aldrig enda faktor... Tänker att man blir glad av kaffe? Lite piggare...mindre nojig? Tänk om vi tog bort allt roligt här i livet i försöken att bli gravida. Inga barn gjorda samt depression? Drick kaffe du, men kanske just tre koppar :) Dessutom i NZ är det ju mest espresso kaffe som innehåller mindre koffein än bryggkaffe så du kan tom dricka MER om det krisar hehe.