måndag 9 juli 2012

Helgen

Alla barn plus jag överlevde i fredags. Jag överlevde helgen med. Hade roligt på festen. Var micket glad åt 24 barnfria timmar med min man. Köpte en säng, kyl/frys, tvättmaskin och en tv på söndagen. Kanske de tråkigaste pengarna jag någonsin spenderat.

Men mycket, mycket bra helg. Plus att det är det bästa som finns att återse sin unge när man varit borta en liten stund, ett dygn whatever.

4 kommentarer:

CECILIA sa...

Men hallå, more deets please!

Haren sa...

Jag vågar inte skriva mera pga att det skulle bli lite av en har man sagt a måste man säga b-grej. (a är lika med jähättesmaskigt skvaller om en viss svensk skådis som medverkar i filmen vars party vi var på)Nä men oj nu sa jag visst a... Haha.

Men överhuvudtaget, det var absolut en rolig fest. Apagod mat. Jag var snygg. Ganska iaf. Jag spanade ej speciellt många kändisar. Fick skaka hand med Peter Jackson som var lite hobbitkort. Vi gick hem tidigt pga pensionärer och att jag fick alldeles för ont i fötterna av mina skor.

Slut redogörelse.

CECILIA sa...

Nej men SLUUUTA, nu dör jag eventuellt av nyfiknad. MÅSTE få veta mer. Knark, brudar eller bägge? Herregud säger jag bara. Vad har du för email förresten, skulle vilja skicka några rader om en grej.

Haren sa...

Men såg inte detta förrän nu! Har inte haft internet hemma. Min email är mitt namn så det vill jag helst inte skriva ut men jag mejlar dig till din bloggmejl. Och jag ska bjuda dig på skvaller i mejlet.