torsdag 16 augusti 2012

En helt vanlig torsdag

Trollet är lite småsjuk och doktorn har konstaterat att vi nu måste gå till specialist om eventuella rör i öronen. Tanken på Trollet nedsövd känns ju rätt jobbig minst sagt. Lite fånigt kanske. Passar på att satsa på potträning försök nummer tre när vi ändå är hemma. Kan enkelt konstatera att om det finns något vår onge är ointresserad av så är det att sluta med blöjor. Men lite mer envishet från vår sida den här gången kanske. Ja, ja ofta barn har blöja när de börjar skolan.

Och jag fick jobbet, börjar med en halvdag på måndag! Ska jobba med kommunikation/marknadsföring/inköp är tanken. Blir spännande att se hur det blir. 

6 kommentarer:

Colombialiv sa...

Grattis till jobbet! Hurra, hurra, hurra!

Apropå blöjor gjorde några kompisar till oss så att de helt enkelt sa till sin dotter att "när det här paketet är slut så finns det inga mer blöjor". När hon protesterade med att det går att köpa fler blöjor på affären sa de att affären inte ville sälja några fler blöjor till henne för de tyckte att hon var för stor. Okej, sa hon och slutade med blöjor.

Vem vet, kanske kan funka på Trollet?

Haren sa...

Haha ja fy farao snart provar jag nog det, bra tips som nog faktiskt kan fungera på lite större barn. Men hon verkar inte tycka att det är ett speciellt stort problem att uträtta diverse behov på golvet vid brist på blöja.

Josefine sa...

Grattis till jobbet! Vad roligt!

Och blöj-grejen. Håller på med Tintin. Hon tycker att det är jättekul att kissa på pottan och hälla ut i toan men bara ibland. Och hon är bestämd. Väldigt bestämd.Så säger hon blöja så är det liksom blöja. Och vi vågar inte tjafsa med henne heller eftersom förra blöjavvänjningen (med S:et) gick åt skogen. Ja alltså hon har inte blöja nu längre, S:et, men det tog tid. Lååååång tid.

Anonym sa...

Grattis!!!!

Haren sa...

Josfine: Tack för synpunkt och grattis. En kompis till mig tycker att jag gör fel som varvar blöja och inte blöja. Typ att om jag låter henne ha blöja när vi ska ut så lär jag henne att om hon håller sig tillräckligt länge så kan hon kissa i blöjan till slut. Men va fan hon kissar ju gärna på sig hemma och jag pallar ej att ha med mig fyra ombyten om vi ska till affären liksom. Men det känns lite svårt att hålla på med detta när de är såpass stora för det är ju inte som att det inte förstår grejen. De vill bara välja själva. Och ja, vill inte ligga på för hårt heller.

Sara sa...

Grattis till jobbet!