lördag 1 december 2012

1 december

- Är det jul i dag? har Trollet frågat varje morgon i kanske två veckor så fort hon slagit upp sina grågrönbruna ögon.

Så ni kan ju förstå peppen när vi överraskade henne med en adventsdocka med en liten present i och berättade att i dag ska vi julpynta. Galen av lycka, I tell you.

Jag känner mig lite galen av lycka pga Trollet sov till klockan fem i egen säng. Vi har inte ens försökt få henne att sova i sin säng sedan hon började sova typ hela nätterna när hon var två pga en vågar inte ändra NÅGOT när en under två år har haft en unge som vaknat en miljon ggr varje natt. (fick lite panik då jag pratade om detta med vår granne och ba jaja de lär ju inte vilja sova med en när de går i skolan liksom och grannen berättade att deras elvaåring kommer in till dem varje natt...)

1 kommentar:

Em sa...

Men nej så där tänker ju jag också, att det är ingen idé att stressa upp sej över nattliga besök då dom ju inte kommer vilja komma in till en för evigt liksom. Men elva år??? Det känns ju onekligen som en lång evighet...

Jag tycker du ska fortsätta att glädjas över Trollets framsteg, att vilja sova i mammas o pappas säng när man är elva är nog ändå ganska ovanligt. Hoppas jag.