måndag 10 juni 2013

Är kompis med några barn på Facebook pga vet ej varför. Exempel på hur dagens ungdom skriver:

knw bt u allways say dat bt u always get your inz and idk ask hm o.0

Yup me n his bruda were hard owt talkin and he bowt hm up bt dnt get your inz u already stole m..o n xxx ur lucky i love u piti x

Tänker att jag kommer att bli för barnaga om inte Trollet lär sig skriva ordentligt. Eller äta upp hennes lördagsgodis varje vecka tills hon skärper sig.

7 kommentarer:

Colombialiv sa...

OMG! Jag förstår verkligen ingenting!

Klara sa...

Överlevde ni stormen härom natten?

Haren sa...

Klara: Jag var helt nyopererad och apdrogad och märkte knappt av stormen. Dock hade J stora problem att ta sig till förskola och jobb. Men huset står kvar i en bit och vi blev inte ens av med strömmen.

Anonym sa...

Hoppas operationen gick bra och de tog hand om dig! Våra kompisar studsmatta (en sån där stor) flög iväg ett kvarter och fastnade i ett träd och rev ner en telefonledning... Ok. Nu är det bestämt, vi kommer sista helgen i oktober. Vill du ich trollet ses på lämplig park och kaffe? Jag har rolig då fyraåring med varierande humör.

Anonym sa...

Alltså Klara som skrev ovan.

Haren sa...

Ja, vad roligt Klara. Vill såklart dricka kaffe och träffa din onge. Vi har en liten (väldigt)informell svensk barnklubb för förskolebarn en söndag i månaden också om du vill komma med på det.

Klara sa...

gärna, måste ju hålla igång svenskan i de små liven. pratade inte svenska på 7 år, förutom om jag ringde hem. Så det var, lite av en omställning att komma tillbaka!