onsdag 2 december 2015

'Tis the season of giving

En vet att en inte är så med i gamet när ens barn kommer hem från förskolan och berättar att alla andra barn fått öppna adventskalender. Och vi inte ens haft en tanke på att köpa en överhuvudtaget. Eller att julkalendern börjat på tv. Jaja vi kör aldrig med presentkalender pga tycker att någon måtta osv. Så barnet har inte heller tyckt att en kalender med lite usel choklad som hon fick något år varit en tradition att hålls vid liv. Men ändå jobbigt när det kommer till den där åldern där de jämför med vad andra får. Förutspår att det kommer att ta max en dag till innan hon fattar att det finns andra barn som får små paket varje dag även innan julafton.

3 kommentarer:

Colombialiv sa...

Men alltså det här med paketkalender, vafan ÄR det? Jag VÄGRAR.

Jenny sa...

Jag hade i år tänkt mig en av två alternativ: antingen en god gärning-kalender där barnet skulle få göra en god gärning/dag fram till jul eller alternativ två där vi slår in 24 böcker från bibblan så får han öppna en/dag och så läser vi på kvällen. Sen kom december och jag kände mig zzzzzz

Palle i Oz sa...

Nu ar jag lite sen pa bollen, men jag hade paketkaldender nar jag var liten (30 ar sedan!). Jag fick alltid pusselbitar i paketen, sa att vi tillsammans som familj la ett pussel som sedan gick ut pa julafton. Billigt och gemenskap osv. Inte sa dumt.