fredag 18 maj 2007

...

Mina axlar sitter någonstans i höjd med trädkronorna. Pekfingret har ett sår av allt pekfingervalsande. Går klädd i mysbyxor till skolan för att inget får ta emot och skava. Men huvudet det är inte med. Huvudet behöver mer sömn. Huvudet är fyllt av andra tankar. Om kärleken. Och mustacher. Och sand i håret. Om att tälta på en strand. Om när livet ska börja på riktigt. Och stark mat. Om utsikten från ett tempel på en bergstopp. Om örhängen. Och en solbränd nästipp.

10 kommentarer:

erik sa...

Trötthet till trots jag tycker ändå att det är vackert att ett huvud kan vara fyllt av en enda tanke hela tiden, konstant. Men man kan tycka att huvudet borde bli mindre trött om det bara hade en tanke att hålla reda på, men det är som bekant tvärtom.

Jenny sa...

Inatt drömde jag att vi bodde ihop. Du hade en konstig vana att vilja och vana att ta av dig kläderna och vi hade kylskåpsmagneter med Peter Pan på.

Jenny sa...

Konstigt uppbyggd mening. Sorry, är trött och lite bakis.

Haren sa...

Jenny: just nu sitter faktiskt jag i bara trosor och äter frukost och leker vid datorn. Men jag brukar inte göra det när jag bor ihop med folk. Förutom pojkvänner kanske. Hoppas att jag var snäll mot dig förutom stripperit. Nu ska jag nog klä på mig.

Jenny, som inte orkar logga in. sa...

Tror du var snäll. Har även ett svagt minne av att jag tappade en massa av mina tänder och att jag tänkte att det var för att jag inte tandtrådat ordentligt. Annars, när jag inte sover, går jag mest runt och är förbaskat djävla underbart förälskad. Att jag inte såg det komma, trots att han finns med i min blogg sen februari. Igår kom han förbi, på väg från skolan, bara för att pussa på mig. När han hade gått var jag tvungen att hoppa runt och skrika lite i lägenheten. Och nu bordeborde jag skriva en ny analys, eftersom den förra försvann, men jag orkar inte.

Haren sa...

Det där med att tappa tänder betyder nåt speciellt har nån som kan det där med drömtyderi berättat för mig. Men inte kommer jag ihåg vad.
Annars tycker jag att det är ganska förbaskat underbart att du är förbaskat djävla underbart förälskad. Oh yes, man ska vara glad. Själv försöker jag vänja mig vid tanken på att kärlek kan vara något enkelt, glatt, fint och inte bara massa kämpande och ont. Och vara glad att jag har hittat det där enkla glada och fina och försöka fatta att det är det som är kärlek, inte det kämpiga.

Jenny sa...

Google är fint: "Att tappa tänder är en vanlig och klassisk dröm. Det betyder att stora förändringar är nära förestående."

Jag vet vad du menar. Jag har samma känsla och går runt och väntar på att det ska slå fel och att något ska gå fel och att allt ska gå fel och att han kanske bara lurar mig. Du vet.

erik sa...

då förväntar jag mig att bli helt tandlös inom en snar drömframtid.

Haren sa...

Jenny: Jag vet.

Erik: Ah jag anar att något spännande är i görningen.

erik sa...

Något spännande där det krävs att jag har mina tänder kvar.