fredag 12 november 2010

Om jag skulle ta och kila iväg och prova en klänning som jag funderar lite på att gifta mig i. Om den är fin på alltså. Så vet jag inte vad den kostar heller. Spännande hur som helst.

4 kommentarer:

Underlandet sa...

Jättespännande! Jag väntar med stor spänning på att Inte Skyldig ska anlända till Underlandet med min bröllopsklänning. 149 riksdaler på H&M. Som hittat.

När gifter ni er? Har ni bestämt sånt?

Haren sa...

149 riksdaler är hur bra som helst! Klänningen som jag ville titta på visade sig kosta 6 000 kronor, för en visserligen jättefin men ändå vanlig klänning kändes det liiiite mycket. Vi ska inte gifta oss förrän juni 2012, så jag har ju en evighet på mig att hitta klänning men eftersom klänningar är min hobby så är det ju lite svårt att låta bli att kolla lite. Det blir om så länge bara för att vi ska hinna spara till biljetter till Sverige för oss plus Js föräldrar samt själva festen.

Underlandet sa...

Man gillar ju att kolla... Hur dyrt är det att sy upp en klänning på Nya Zeeland?

Vad gillar du förresten för sorts klänningar, gillar du knäkorta har jag en hel mapp med bilder som jag kan mejla till dig så du kan inspireras.

Haren sa...

Helst skulle jag vilja ha en i knälängd men jag har fasiken världens fulaste åderbrock som jag fick när jag var med barn och det gör mig inte så lite självmedveten och får mig att fundera på nåt mittemellan knä och hellång. Ganska dyrt att sy upp tror jag, någon har tipsat mig om att sy upp i Kina, bara skicka bild och mått men det känns ju lite konstigt. Men hur som du får jättegärna skicka bilder, inspiration och klänningar är ALLTID kul. Tack!