måndag 23 maj 2011

Och jag vet att jag ställer tandkrämstuben på fel håll och glömmer att köpa nytt toalettpapper ibland men nu handlade ju inte det här om mig

Är det inte lite konstigt så säg att min kille som anser sig vara typ jordens mest organiserade och logiska människa är helt inkapabel att:

1. Slänga en endaste strumpa, kalsong, t-shirt eller något klädesplagg överhuvudtaget i tvättkorgen. Golvet på vår övervåning är som ett hav av smutstvätt tills jag får nog.

2. Öppna diskmaskinen. Det verkar liksom enklare att ställa disken på köksbänken. Om det inte är frukosten det handlar om, då är det tydligen ännu enklare att bara låta den stå på bordet med smör, mjölk osv. ute.

3. Hänga sin handduk där de andra handdukarna hänger. Nä, tydligen gör sig hans handduk bättre slängd över trappräcket eller över sovrumsdörren.

Och detta vore väl okej om det inte vore för att jag sagt till honom sjutusenfemtiofem gånger att detta driver mig till vansinne. Och inte en endaste gång placerar hans lilla hand någon smutstvätt i tvättkorgen, en tallrik i diskmaskinen eller hänger upp sin handduk. Inte en enda gång.

Tack och hej från bitter hemmafru i sina sämsta år

4 kommentarer:

Underlandet sa...

Åh, jag skulle bli tokig. Hur möjligt är det att låta allt vara? Tills han inte har några rena kläder kvar för att bara det som ligger i tvättkorgen blir tvättat, tills hans handdukar är äckliga, till smöret härsknar, osv? Även om det driver dig till vansinne under tiden.

Helena sa...

När det gäller kläderna så kan du helt enkelt putta ihop allt till en hög för då ser det lite mer städat ut ;-) Sen kommer han märka att det inte finns några rena kläder eftersom man bara tvättar det som ligger i tvättkorgen. Så det så *hihi*

Haren sa...

Jag funderar på att go skogstokig och helt enkelt låta allt ligga i typ en vecka och avsluta med att helt classy samla ihop allt och lägga i hans del av sängen.

Helena sa...

Ja och så anske du kan lägga ihop kläderna så det ser ut som om någon ligger där, bara för skoj skull ;-)