fredag 7 oktober 2011

Djupt andetag

Ni vill väl ha en uppdatering på hur Js galna brorsa, som vill att vi ska flytta hela bröllopet till en annan helg för hans skull, har tagit nyheten om att vi inte tänker göra det?

Dåligt mycket dåligt.

Dessutom räcker det inte med det. Hälften av Js syskon bor i Australien och det är dit den galna brorsan ska på semester med sin fru plus kids. De ska hälsa på en av systrarna i två veckor. Och hade planerat att lämna sina barn med systern under en helg för att åka iväg själva. Givetvis den helgen som vi ska gifta oss. Nu vill systern komma hit till bröllopet. Men det kan hon ju inte. Eftersom hon lovat att passa hans barn. Så nej, hon och hennes familj kan inte heller komma enligt honom. Så därför borde vi verkligen ändra datumet. Vore det inte mer normalt att bara säga till systern att det är klart att ni ska åka, vi tar med kidsen över den helgen. Nä, han är ju superknäckt över att missa bröllopet säger han men inget ska få komma emellan hans och fruns weekend. Så då spelar det visst ingen roll vad systern vill.

Han ger sig inte. Trots att J har sagt att vi redan har bokat allt. Att vi inte tänker ändra oss. Så jobbig.

Okej, nu ska jag ej tjata om detta mer.

5 kommentarer:

Colombialiv sa...

Men herregud!

Och vad vill systern själv? Kan inte hon bara säga sorry, jag ska på bröllop? Hans ungar är ju inte hennes ansvar ändå.

Jag blir helt tokig.

anydaynow sa...

Haha, skulle just skriva "men herregud!" men så hade Annika redan skrivit det. Alltså, vad fan liksom?

Bussig syrra som tar parti för brorsan som ska på en weekend escape istället för att gå på andra brorsans bröllop. Suck...

Elisabeth sa...

Åh,stackars er :-( Ni borde få njuta av att planera bröllop.Hoppas allt ordnar sej.

Haren sa...

Ja, alltså systern vill komma och jag är inte överhuvudtaget irriterad på henne. Det är jättesvårt att förklara men den här brorsan är äldst i en syskonskara av tio barn och han är på något vis någon form av familjeöverhuvud. Och tycker att det är hans rätt att bossa med sina syskon. Och det är aldrig någon som säger emot. Alltså säger han att du har ju faktiskt lovat att passa mina barn, så nu får du göra det. Då är det så.

Ärligt talat är jag förvånad att J inte ens övervägde att försöka ändra datumet.

ida sa...

Oh My God, vad är det för fel på folk?

Hoppas allt löser sig!